Vervolgbehandelingen

Bij elke behandeling zit het epileren/harsen van de wenkbrauwen en optioneel harsen van de bovenlip inbegrepen, met uitzondering van de ‘Detoxbehandeling’, ‘Neither Nor’, ‘Acne’ en ‘Clean & Short’ behandeling. Wilt u het epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip niet, dan kunt u dit eventueel inruilen voor het verven van de wimpers of wenkbrauwen, indien gewenst.

Bij iedere behandeling worden diverse massagetechnieken toegepast tijdens het inwerken van producten. Denk hierbij aan Shiatsu, hoofdhuidmassage, gezichtsmassage, bindweefselmassage en gelaatmassage. Afhankelijk van de behandeling worden enkele of meerdere technieken toegepast.

Laurora’s SkinBoost

Duur:   90 min
Prijs:    €119,-
 

Onze huid reageert op externe prikkels en dus vaak ook bij de wisseling van seizoenen. Geadviseerd wordt om zeker elk kwartaal (bij de wisseling van de seizoenen) een behandeling te boeken, mits u thuis uw huid zorgvuldig verzorgd. Een uitgebreide behandeling met diverse maskers, hoogwaardige concentraten en werkstoffen waarin ook ruimte is voor ontspanning terwijl uw huid een boost krijgt.

 

Inbegrepen: Huidmeting, fotobiostimulatie, epileren wenkbrauwen, harsen bovenlip
Voor wie: Ieder huidtype, mannen en vrouwen

Back to Balance

Duur:   65 minuten
Prijs:    €79,-

Onze huid kan behoorlijk van slag raken onder invloed van hormonen zoals de overgang en zwangerschap of door langdurig medicijngebruik. Dit uit zich vaak in onrust, onzuiverheden of juist in extreme droogte of roodheid van uw huid. Herkenbaar? Dan is deze behandeling perfect om uw huid te herstellen van deze schommelingen en onrust: ‘Back to Balance’. Er wordt gebruik gemaakt van producten uit de ‘Separates line’ en ‘Basic Line’ van Chris Farrell welke specifiek geschikt zijn voor de hormoongestoorde huid.

 

Inbegrepen: Huidmeting, fotobiostimulatie, epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip
Voor wie: Onrustige huid door hormonen (menopauze/zwangerschap) of langdurig medicijngebruik

Mineraal Therapie

Duur:   65 minuten
Prijs:    €79,-

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van producten uit de ‘Mineral Therapy’. Deze producten staan bekend om hun ontgiftende, remineraliserende en sterk hydraterende werking. Dit maakt deze behandeling geschikt voor de mannenhuid, rokershuid en onzuivere huid. Ook voor sporters is dit een uitstekende behandeling. De huid van sporters verliest namelijk enorm veel vocht en dus ook mineralen wat deze behandeling perfect maakt voor als u een fanatieke sporter bent.

 

Inbegrepen: Huidmeting, fotobiostimulatie, harsen bovenlip en epileren wenkbrauwen (vrouwelijke cliënt)
Voor wie: Mannenhuid, rokershuid, sporters, en onzuivere huid

Neither Nor behandeling

Duur:   55 minuten
Prijs:    €59,-

 

Deze behandeling is ideaal voor als u een budget behandeling op niveau wilt. De Neither Nor lijn van Chris Farrell is ideaal voor de jonge, probleemloze huid. De producten bevatten evengoed hoogwaardige basisingrediënten maar wat minder aanvullende werkzame stoffen. En dat maakt deze lijn en behandeling budgetvriendelijk en ideaal voor de wat jongere huid zonder problemen.

 

Inbegrepen: Epileren wenkbrauwen
Voor wie: Jonge, probleemloze huid

Anti-Ageing

Duur:   65 minuten
Prijs:    €89,-

 

Onze huid wordt ouder en dit proces kan versnelt worden door invloeden van buitenaf. UV-stralen zijn hierbij één van de grootste boosdoeners. In deze behandeling ligt de focus op het verstevigen en revitaliseren van uw huid, maar wel op een natuurlijke manier. Uw huid wordt niet strakgetrokken maar we leggen de focus op het gezond houden van uw huid zodat zij natuurlijk en stralend ‘oud’ wordt. Er wordt gewerkt met krachtige antioxidanten, hoogwaardige concentraten, fotobiostimulatie en producten uit de exclusieve productlijnen van Chris Farrell.

 

Inbegrepen: Fotobiostimulatie, epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip
Voor wie: Ouder wordende huid (35+)

Anti-Ageing PLUS

Duur:   90 minuten
Prijs:    €129,-

De ‘plus’ variant van de Anti-Ageing behandeling van 65 minuten. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een ‘’collageen vliesmasker’’, en een oogmasker om de huidveroudering rondom de ogen extra aan te pakken. Daarnaast wordt fotobiostimulatie ook voor ruime tijd toegepast in combinatie met hoogwaardige concentraten voor een uitstekend resultaat. Een excellente anti-ageing behandeling.

 

Inbegrepen: Huidmeting, fotobiostimulatie, epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip
Voor wie: Ouder wordende huid (45+)

Clean & Short

Duur:   40 minuten
Prijs:    €49,-

 

Heeft u weinig tijd maar wilt u wel even een korte, effectieve behandeling? Dan is deze behandeling ideaal voor u. De focus ligt op de dieptereiniging van uw huid en een concentraat en verzorging als afsluiting.

 

Inbegrepen: Epileren wenkbrauwen
Voor wie: Ieder huidtype, mannen en vrouwen