Startbehandelingen

Adviesgesprek

Prijs: Gratis

U vraagt zich misschien af of mijn werkwijze wel iets voor uw huid is, wat volkomen logisch is. Of misschien wilt u graag meer informatie over welke mogelijkheden er zijn voor uw huid? Misschien heeft u vragen over behandelingen of de producten? Maak gerust een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan zowel telefonisch en in de praktijk. Samen kijken we dan wat ik voor u kan betekenen.

Quick Skin Scan

Duur: ongeveer 1 uur
Prijs: €47,50

Wilt u graag een professionele huidanalyse meting met bijpassend productadvies en is het consult een te grote stap? Dan is deze Quick Skin Scan de ideale start van uw huidverbeteringstraject. Dit consult is de korte variant van het consult. De focus ligt volledig uw huid, om u zo een onafhankelijk en eerlijk advies op maat te kunnen geven. Hiervoor neem ik alle tijd omdat ik het heel belangrijk vindt om al uw vragen te kunnen beantwoorden.

 

We starten dan ook met een uitgebreid intakegesprek, dit is noodzakelijk om u een passend advies te kunnen geven en oorzaken van uw huidproblemen en/of condities te achterhalen. Daarna volgt een huidanalyse zowel visueel als met wetenschappelijke huidanalyse apparatuur om uw huidtype en conditie te bepalen. Met deze gegevens krijgt u een productadvies en behandeladvies op maat verwerkt in het Personal Skin Passport. Wilt u zelf thuis aan de slag met de producten zonder behandelingen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Alles is bespreekbaar om zo het behandelplan ook aan te passen op uw wensen en mogelijkheden.

 

Wilt u een volledig behandelplan ontvangen inclusief product- en behandeladvies waarin ook uw huidtype volledig wordt besproken dan is wellicht het consult een goede startoptie of de instapbehandeling.

 

Inbegrepen: Intakegesprek, uitgebreide huidanalyse meting, proefpakketje, product- en behandeladvies.
Voor wie: Alle huidtypen, mannen en vrouwen

 

Consult

Duur: 1,5 uur
Prijs: €75,-

 

Wilt u liever alleen een consult zonder behandeling? Dat kan! Dit anderhalf durende consult is de start van uw unieke, persoonlijke behandeltraject. De focus ligt volledig op u en uw huid om u zo een onafhankelijk en eerlijk advies op maat te kunnen geven. Hiervoor neem ik alle tijd omdat ik het heel belangrijk vindt om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Daarnaast is een goed huidadvies waardevol en dat verdiend uw huid dan ook.

 

We starten dan ook met een uitgebreid intakegesprek. Daarna volgt een huidanalyse zowel visueel als met wetenschappelijke huidanalyse apparatuur om uw huidtype te bepalen. Deze resultaten en informatie samen geven duidelijk uw huidtype en huidconditie weer. Zo heeft u een specifiek beeld over uw huidconditie en huidtype waar ik vervolgens voor u een behandelplan op maat van zal opstellen. Dit plan bespreken we en ontvangt u per e-mail. Dit plan is uiteindelijk de basis voor uw dagelijkse huidverzorging en advies voor behandelingen die u in de praktijk kunt boeken om uw doelen en resultaten te kunnen behalen. Wilt u zelf thuis aan de gang met de producten zonder behandelingen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Alles is bespreekbaar om zo het behandelplan ook aan te passen op uw wensen en mogelijkheden.

 

Inbegrepen: Intakegesprek, uitgebreide huidanalyse meting, proefpakketje, product- en behandeladvies en een behandelplan op maat
Voor wie: Alle huidtypen, mannen en vrouwen

Instapbehandeling

Duur: 2,5 uur
Prijs: €140,-

 

Wilt u meteen met een consult en Detoxbehandeling in één starten? Dan is deze behandeling geschikt voor u! We starten met een uitgebreid consult waarin we de volledige focus leggen op u en uw huid. Hiervoor neem ik alle tijd omdat ik het heel belangrijk vindt om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Daarna wordt er een uitgebreide huidanalyse gemaakt, zowel visueel als met wetenschappelijke huidanalyse apparatuur. Samen met de informatie die u geeft, wordt duidelijk welk huidtype u heeft, hoe uw huidconditie momenteel is en welke behandeling en producten geschikt zijn voor uw huidtype. Na de analyse start dan ook de Detoxbehandeling afgestemd op uw huid. We maken in deze behandeling een start met de zuivering van uw huid en observeren meteen hoe uw huid reageert tijdens deze behandeling zodat het advies meteen op maat afgestemd kan worden. We sluiten af met een uitgebreid product- en behandeladvies. Er is alle gelegenheid om uw vragen te beantwoorden. Daarbij ontvangt u 15% korting op de eerste aanschaf van producten. Het persoonlijke behandelplan ontvangt u nadien via de e-mail.

 

Inbegrepen: Uitgebreid consult, Detoxbehandeling, proefpakketje, 15% korting op eerste aanschaf van producten
Voor wie: Alle huidtypen, mannen en vrouwen

Detox behandeling (1x )

Duur: 60 minuten
Prijs: €65,-

 

In de Detoxbehandeling ligt de focus op het zuiveren van de huid van eerdere vervuiling van onder andere minerale oliën. Dit is tevens de eerste behandeling met de producten van Chris Farrell voor uw huid dus er wordt vooral ook gekeken naar hoe snel de huid in staat is om de producten op te nemen. De ene huid pakt nu eenmaal de draad sneller op dan de andere huid en ook dit wordt afgestemd. Daarna wordt alle focus gelegd op het herstellen van de zuurmantel van uw huid zodat zij haar beschermende functie weer optimaal kan uitvoeren. Dit wordt ondersteund met hoogwaardige concentraten en fotobiostimulatie. Uw huid heeft na deze behandeling een prachtige basis gezet met de zuiveringsfase.

 

Inbegrepen: Fotobiostimulatie, epileren wenkbrauwen
Voor wie: Nieuwe cliënten bij Laurora’s