Relaxte huidverbetering

Soms wilt u gewoon even écht ontspannen, lekker kunnen wegdoezelen terwijl u geniet van de heerlijke massages en geuren, maar wel op een manier dat uw huid ook optimaal verzorgd wordt zodat de behandeling ook echt iets doet. Ook dit is mogelijk bij Laurora’s. Hiervoor is de unieke Curapacao behandeling ontwikkeld. Een ware beleving van een combinatie met geuren, boters, oliën en heerlijke massages.

 

Over de Curapacao lijn

Dé huidverbeteringslijn voor ontspanning en wellnessbehandelingen. Deze lijn bestaat uit diverse boters en oliën uit de Braziliaanse regenwouden van gecertificeerde, duurzame productie units. De boters werken actief in het huidoppervlak in tegenstelling tot crèmes wat meteen een aangenaam gevoel geeft en niet plakkerig aanvoelt. Op deze manier worden er dus producten gebruikt die daadwerkelijk ook verbeterend werken op uw huid, terwijl u ligt te ontspannen.

 

Wanneer kies ik deze behandeling?

Als u geen behoefte heeft aan een huidmeting of behandelplan maar vooral tot rust wilt komen is dit ideaal. Misschien vindt u de stap naar een gezichtsbehandeling te groot en wilt u eerst een behandeling ervaren, dan is deze behandeling ook zeer geschikt. Daarnaast is dit een perfect behandeling voor in het voor- en najaar om de huid voor en na de vakantie een boost te geven. Deze behandeling is vooral geschikt voor de cliënt die wilt ontspannen maar het wel uitermate belangrijk vindt dat er hoogwaardige producten worden gebruikt die daadwerkelijk iets voor de huid doen

Curapacao behandeling

Duur:   55 minuten
Prijs:    €69,-
 

Tijdens deze behandeling komt u helemaal tot rust door de geurenbeleving van de heerlijke boters en oliën welke ook nog huidverbeterend werken en zijn aangepast op uw huidtype. Voor deze behandeling is geen intakegesprek of analyse nodig dus deze kunt u boeken als extra verwenning voor u zelf. We starten met een korte reiniging en scrub die op een unieke wijze wordt toegepast. Uw gehele gelaat en decolleté wordt behandeld. Daarna zult u genieten van diverse massages met unieke oliën en body butters. U komt volledig tot rust en uw huid voelt na de behandeling zijdezacht aan.

 

Voor wie: alle huidtypen, mannen en vrouwen. Voor- en najaar.