Over mij

Ik ben Laura van der Hooft en sinds 2016 trotse oprichtster van Laurora’s. In 2019 heb ik mijn studie tot huidtherapeut succesvol afgerond en ben sindsdien officieel huidtherapeut. Daarnaast werk ik ook parttime als huidtherapeut bij Derm Medic. 

 

Vanaf jongs af aan ging ik als kind met mijn moeder mee naar de schoonheidsspecialiste, de huid vond ik toen al een interessant orgaan. Ik besloot de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen en specialiseerde mij tot Allround Schoonheidsspecialist. Ik kwam erachter dat ik de probleemhuid veel interessanter vond en besloot door te studeren tot huidtherapeut.

 

Ik wilde altijd wel iets voor mezelf beginnen maar ik liep altijd tegen hetzelfde probleem aan: met welk productmerk moet ik dan werken? Ik was tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste namelijk nog niet één keer overtuigd van een productmerk dat echt werkte. Het waren vaak merken die commercieel waren en standaard verkooppraatjes hadden maar daar los je natuurlijk geen probleem mee op. Ik wilde alleen voor mezelf starten als ik een productmerk vond wat echt werkt en waar ik voor de volle 100% achter zou staan. En dat merk dat vond ik in oktober 2016. Ik kwam tijdens een onderzoek voor mijn opleiding Huidtherapie in aanraking met A Fortio. Ik onderzocht toen die tijd met een groepje verschillende productmerken op basis van ingrediënten. Chris Farrell was er daar één van. Opvallend en uniek was meteen dat deze producten dus geen enkele schadelijke stoffen voor onze huid bevatten. Interessant, dacht ik. Ik nam contact op met A Fortio en voelde meteen dat dit anders was, Natascha had een zee aan kennis en ervaring en daarbij komt de filosofie en werkwijze van Chris Farrell uit 50 jaar ervaring. Ik besloot de driedaagse basiscursus te volgen en ik was overtuigd. De training bestond totaal niet uit een verkooppraatje maar echt uit theoretische kennis waar echt diepgang in zat. Diepgang over de unieke emulsiebasis die Chris Farrell volledig zelf ontwikkeld heeft en dus al 50 jaar gebruikt. Alleen dat is al uniek! Na de training ben ik zelf gestart met het gebruiken van de producten. Met mijn gevoelige huid was ik ook meteen de ultieme testpersoon, want ik zeg altijd: eerst zien en dan geloven. Na een aantal maanden begon ik het te merken, dit werkt! Mijn overgevoelige huid was niet meer die rode, jeukende geïrriteerde huid maar veranderde langzaam (want onze huid is niet snel) in een rustigere huid zonder jeuk en irritatie. Maar wel op een realistische en natuurlijke manier. Natuurlijk is mijn huid nog steeds gevoelig, dat is nu eenmaal mijn huidtype, maar lang niet zo gevoelig als dat zij was. Ik was eruit, ik wilde gaan werken met Chris Farrell, een waardevol en uniek product wat aan mij en inmiddels aan veel van mijn klanten haar werking heeft bewezen. Resultaten krijg je, maar je moet er wel wat voor doen en geduldig zijn, daarin kan ik spreken uit ervaring.

 

“Huidverbetering is tenslotte een marathon en geen sprint.”