Over mij

Missie & Visie

Toen ik besloten had om voor mijzelf te beginnen liep ik telkens tegen hetzelfde probleem aan: met welk productmerk moet ik werken? Ik was tijdens mijn opleiding namelijk nog niet één keer overtuigd van een productmerk dat echt werkte. Het waren vaak merken die commercieel waren en standaard verkooppraatjes hadden maar daar los je natuurlijk geen probleem mee op. Ik wilde alleen voor mezelf starten als ik een productmerk vond wat echt werkt en waar ik voor de volle 100% achter zou staan. En dat vond ik in 2016 bij A Fortio Consulting.

Mijn missie is om te werken op het zelfherstellende vermogen van onze huid en te streven naar realistische resultaten voor de langere termijn.

Over mijzelf

Mijn naam is Laura van der Hooft en ik ben sinds 2016 trotse oprichtster van Laurora’s. In 2019 heb ik mijn studie tot huidtherapeut succesvol afgerond en ben sindsdien officieel huidtherapeut.

Ik ben één van de gelukkigen die van haar passie haar werk heeft kunnen maken. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan als huidtherapeut bij diverse huidklinieken heb ik mij de afgelopen jaren kunnen specialiseren in diverse huidproblemen. Dit heeft me geholpen om te ontdekken welke behandelingen bij mijn overtuigingen passen en welke niet. Met zorgvuldige afweging heb ik gekozen voor specifieke behandeltechnieken, huidproducten en geavanceerde apparatuur die perfect aansluiten bij mijn visie.

Ik heb een holistische visie en zie het lichaam als een geheel waar de huid een onderdeel van is. In plaats van simpelweg symptomen te bestrijden, gaan we samen op zoek naar de diepere oorzaak van jouw huidprobleem. Deze benadering zorgt voor resultaten op de lange termijn.

Laten we huidverbetering zien als een bijzondere samenwerking. Als huidtherapeut hecht ik veel waarde aan persoonlijke aandacht, neem ik de tijd en creëer ik ruimte voor al jouw vragen. Ik geloof dat wanneer je begrijpt waarom bepaalde handelingen nodig zijn, je ook meer gemotiveerd bent om ze uit te voeren. Gedurende dit traject kun je op mij rekenen voor volledige begeleiding en advies, ik sta altijd voor je klaar. Met een goede dosis geduld en discipline kun je erop vertrouwen dat we samen jouw doelen zullen bereiken.

Huidverbetering is een marathon en geen sprint. 

 

 

Reviews

{

Een behandeling is altijd een verwennerij bij Laurora’s en je weet dat je in goede handen bent. Iedere keer ervaar je dezelfde rust en interesse. En je voelt je serieus genomen met de juiste behandeling zonder verkoop praatjes. Wanneer je het goede wilt voor je huid, dan gen je bij Laurora’s op de juiste plek.

Karin
{

Weer prima ontvangen en de microneedling heeft ze weer goed uitgevoerd en goede begeleiding erbij. Regelmatig vragen of het gaat, vertellen wat ze gaat doen en een hele fijne nabehandeling gehad. Ook na de behandeling heeft ze nog tijd voor je, even wat drinken en bijkomen. Totaal niet het idee dat je op een schopstoel zit. Laura verstaat haar vak perfect, ook naar de klant toe

Els
{

Fijne sfeer , eerlijke mening en er word een persoonlijk plan van aanpak gemaakt! Kom hier erg graag en altijd onwijs tevreden!

Megan
{

Super fijne professional. Neemt de tijd voor je. Luistert naar je doelen en geeft daarbij concreet aan wat je kunt verwachten. De Skin Booster behandeling is een aanrader. Je onthaast en je huid en jezelf krijgen alle aandacht. Na de behandeling was mijn huid meteen al een stuk rustiger. Ze gebruikte bij de behandeling specifiek op mijn huid afgestemde producten. Perfect.

Dennis
{

Laura’s behandeling was zeer vakkundig, ze werkt netjeLaura’s behandeling was zeer vakkundig, ze werkt netjes en is erg vriendelijk.s en is erg vriendelijk.

Nicoline
{

Het voelt echt als een verwenmomentje waar tegelijkertijd gewerkt word aan huidverbetering, een 2 in 1! Laura is ontzettend proffesioneel maar ook een fijn persoon. Je kan voor alles bij haar terecht en je kan laagdrempelig contact opnemen, kortom, alles tot in de puntjes perfect!

Romy
{

Het was een heel prettig gesprek waarin Laura verschillende adviezen gaf. Het allerfijnste was dat ik zelf mocht kiezen welk van de adviezen het beste bij mij en bij mijn portemonnee pastte.

Marelle
{

Laura is een echte professional die haar vak verstaat. Hele fijne praktijkruimte en Laura is heel prettig in de omgang.

Annelies
{

Dit was mijn eerste keer bij Laura. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en alles werd goed uitgelegd. Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Laura gaat secuur te werk en gaat echt voor kwaliteit. Dat is te zien aan het eindresultaat. Daarnaast had ik ook de Curapacao behandeling. Dit was zeer ontspannend. Na deze behandeling voel ik mij helemaal zen. Ik kreeg een heerlijke massage met verschillende oliën.

Cynthia
{

“Laura neemt de tijd voor jou en je huid en weet duidelijk wat ze doet. Vol passie en enthousiasme brengt ze dit op je over en neemt ze je mee in haar enthousiasme. Naast dat het goed is voor m’n huid is het ook nog eens een heerlijk ontspanningsmoment. En daarnast ben ik ook helemaal fan van de producten die Laura gebruikt! Ik raad iedereen aan om naar Laurora’s te gaan!”

Anouk