Over mij

Missie & Visie

Toen ik besloten had om voor mijzelf te beginnen liep ik telkens tegen hetzelfde probleem aan: met welk productmerk moet ik werken? Ik was tijdens mijn opleiding namelijk nog niet één keer overtuigd van een productmerk dat echt werkte. Het waren vaak merken die commercieel waren en standaard verkooppraatjes hadden maar daar los je natuurlijk geen probleem mee op. Ik wilde alleen voor mezelf starten als ik een productmerk vond wat echt werkt en waar ik voor de volle 100% achter zou staan. En dat vond ik in 2016 bij A Fortio Consulting.

Mijn missie is om te werken op het zelfherstellende vermogen van onze huid en te streven naar realistische resultaten voor de langere termijn.

Specialisaties

Naast dat ik Huidtherapeut en Allround Schoonheidsspecialist ben heb ik mij ook gespecialiseerd in de volgende behandelmethoden en onderwerpen:

Medische Microneedling

Om effectief op rimpels, lijntjes en littekens te werken heb je huideigen collageen nodig. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in medische microneedling. De apparatuur waar ik mee ben opgeleid is ontwikkeld voor de toepassing in medische klinieken. Ook deze behandelmethode is in een uniek, doordacht concept opgenomen om zo de beste resultaten te bereiken. De voorbereiding en nazorg is namelijk net zo belangrijk is als de behandeling. 

De gepigmenteerde huid

Dit huidtype vraagt echt om een andere aanpak dan de lichte huidtypes. Doordat ik mij volledig heb gespecialiseerd in de kenmerken, specifieke eigenschappen en voorkomende huidproblemen en diagnostiek bij dit huidtype is jouw huid in veilige handen bij Laurora’s. Ook zijn de behandelmethoden die ik toepas in de praktijk volledig veilig voor de gepigmenteerde huid.

Facial Cupping

Momenteel is dit een populaire behandelmethode om o.a. aan huidverslapping te werken. Een onjuist uitgevoerde behandeling kan negatieve effecten hebben zoals blauwe plekken of huidbeschadigingen. Ik heb mij daarom gespecialiseerd in deze behandelmethode waardoor ik beschik over een volledige kennis over de huid, gezichtsspieren, aangezichtszenuwen, vaat- en lymfestelsels. Op deze manier is een veilige, effectieve behandeling gegarandeerd. 

Over mijzelf

Mijn naam is Laura van der Hooft en ik ben sinds 2016 trotse oprichtster van Laurora’s. In 2019 heb ik mijn studie tot huidtherapeut succesvol afgerond en ben sindsdien officieel huidtherapeut.

Ik ben één van de gelukkigen die van haar passie haar werk heeft kunnen maken. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan als huidtherapeut bij diverse huidklinieken heb ik mij de afgelopen jaren kunnen specialiseren in diverse huidproblemen. Dit heeft me geholpen om te ontdekken welke behandelingen bij mijn overtuigingen passen en welke niet. Met zorgvuldige afweging heb ik gekozen voor specifieke behandeltechnieken, huidproducten en geavanceerde apparatuur die perfect aansluiten bij mijn visie.

Ik heb een holistische visie en zie het lichaam als een geheel waar de huid een onderdeel van is. In plaats van simpelweg symptomen te bestrijden, gaan we samen op zoek naar de diepere oorzaak van jouw huidprobleem. Deze benadering zorgt voor resultaten op de lange termijn.

Laten we huidverbetering zien als een bijzondere samenwerking. Als huidtherapeut hecht ik veel waarde aan persoonlijke aandacht, neem ik de tijd en creëer ik ruimte voor al jouw vragen. Ik geloof dat wanneer je begrijpt waarom bepaalde handelingen nodig zijn, je ook meer gemotiveerd bent om ze uit te voeren. Gedurende dit traject kun je op mij rekenen voor volledige begeleiding en advies, ik sta altijd voor je klaar. Met een goede dosis geduld en discipline kun je erop vertrouwen dat we samen jouw doelen zullen bereiken.

Huidverbetering is een marathon en geen sprint. 

 

 

Reviews

{

Laura is een deskundige huidtherapeut met zoveel hart en passie voor haar vak. Zij probeert je bij elke behandeling (ook de pijnlijke) zo ontspannen en goed mogelijk te helpen doorstaan.

{

Van december tot en met eind februari heb ik een traject gevolgd bij Laurora’s met als doel huidverbetering en anti-aging. De behandeling hield een kuur van twee keer micro-needling en vijf keer bindweefselmassage in.

Ik moet zeggen dat ik erg blij ben met de resultaten. Mijn huid is veel steviger geworden en hebben een natuurlijke teint gekregen i.p.v. het doffe wat ik met mij mee droeg.

Daarnaast zijn mijn rimpels nu meer fijne lijntjes geworden en de fijne lijntjes zijn voor mijn gevoel zo goed als weg.

{

Een behandeling is altijd een verwennerij bij Laurora’s en je weet dat je in goede handen bent. Iedere keer ervaar je dezelfde rust en interesse. En je voelt je serieus genomen met de juiste behandeling zonder verkoop praatjes. Wanneer je het goede wilt voor je huid, dan gen je bij Laurora’s op de juiste plek.

Karin
{

Weer prima ontvangen en de microneedling heeft ze weer goed uitgevoerd en goede begeleiding erbij. Regelmatig vragen of het gaat, vertellen wat ze gaat doen en een hele fijne nabehandeling gehad. Ook na de behandeling heeft ze nog tijd voor je, even wat drinken en bijkomen. Totaal niet het idee dat je op een schopstoel zit. Laura verstaat haar vak perfect, ook naar de klant toe

Els
{

Fijne sfeer , eerlijke mening en er word een persoonlijk plan van aanpak gemaakt! Kom hier erg graag en altijd onwijs tevreden!

Megan
{

Super fijne professional. Neemt de tijd voor je. Luistert naar je doelen en geeft daarbij concreet aan wat je kunt verwachten. De Skin Booster behandeling is een aanrader. Je onthaast en je huid en jezelf krijgen alle aandacht. Na de behandeling was mijn huid meteen al een stuk rustiger. Ze gebruikte bij de behandeling specifiek op mijn huid afgestemde producten. Perfect.

Dennis
{

Laura’s behandeling was zeer vakkundig, ze werkt netjeLaura’s behandeling was zeer vakkundig, ze werkt netjes en is erg vriendelijk.s en is erg vriendelijk.

Nicoline
{

Het voelt echt als een verwenmomentje waar tegelijkertijd gewerkt word aan huidverbetering, een 2 in 1! Laura is ontzettend proffesioneel maar ook een fijn persoon. Je kan voor alles bij haar terecht en je kan laagdrempelig contact opnemen, kortom, alles tot in de puntjes perfect!

Romy
{

Het was een heel prettig gesprek waarin Laura verschillende adviezen gaf. Het allerfijnste was dat ik zelf mocht kiezen welk van de adviezen het beste bij mij en bij mijn portemonnee pastte.

Marelle
{

Laura is een echte professional die haar vak verstaat. Hele fijne praktijkruimte en Laura is heel prettig in de omgang.

Annelies