Online analyse

Hieronder volgt een vragenlijst. Ik wil je vragen de vragenlijst uiteraard betrouwbaar in te vullen zodat ik je het beste huidadvies kan geven. Graag ontvang ik zoals onderaan de vragenlijst aangegeven ook de foto’s van jouw huid zodat ik een beeld heb hoe jouw huid er nu uit ziet. Na het invullen van de vragen krijg je binnen 3 werkdagen jouw persoonlijk huidadvies toegestuurd. Hierin wordt aangegeven welke producten voor jouw huid geschikt zijn.

Dit advies is gebaseerd op antwoorden van de vragenlijst en dus niet op directe metingen en/of inspecties. Het dient slechts als indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend en er kan geen aansprakelijkheid uit voortkomen. Voor een meer specifieke huidanalyse of bij elk geval van huidschade of -aandoening, is een directe huidmeting met inspectie noodzakelijk om een eenduidig advies te kunnen geven. Hiervoor kun je contact opnemen of direct een afspraak maken via www.lauroras.nl


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee


  JaNee

  Aanvullende open vragen:

  Op basis van de antwoorden op deze vragen geeft u mij de mogelijkheid om het advies nog net wat specifieker af te stemmen en dingen uit te sluiten. Graag vraag ik u om onderstaande vragen ook eerlijk in te vullen.

  Foto uploaden: Zorg voor daglicht en scherpe foto's zodat de porie structuur goed te zien is. Probeer niet de zoomfunctie te gebruiken want dat maakt de foto vaak onscherp. Vaak helpt het als iemand de foto maakt. Liever teveel dan te weinig. Het liefst van beide zijkanten een foto en een vooraanzicht.