Microneedling

Microneedling is een zeer effectieve behandelmethode om diverse huidproblemen te behandelen. Door middel van minuscule naaldjes worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt. Onder andere collageen wordt gestimuleerd en het opname vermogen van de huid wordt voor korte tijd intens verhoogd. In combinatie met de toepassen van de juiste werkstoffen werken we op deze manier aan echte huidverbetering. De huid zal zich vernieuwen waardoor het behandeldoel bereikt wordt.

Essentieel is bij deze behandeling de apparatuur. Het apparaat waar Laurora’s mee werkt komt precies op de juiste diepte die ingesteld is en verzekerd u dat er in de juiste huidlaag gewerkt wordt. In combinatie met onze prachtige producten zullen de juiste voedingstoffen de huid binnenkomen en de huid vitaal maken.

Ook voor deze behandelmethode is er een prachtig concept ontwikkeld. Dit bestaat niet alleen uit een behandeling maar ook een voor- en nazorg traject voor zowel thuis als na de microneedling behandeling. Uw huid verdiend namelijk de allerbeste behandeling. 

De volgende problemen kunnen door middel van Microneedling behandeld worden:

  • Acne littekens
  • Littekens
  • Rimpels
  • Fijn lijntjes
  • Couperose
  • Pigmentatie
  • Algehele huidverbetering

Iedere persoon is uniek en dus ook uw behandeling. Daarom wordt er altijd gestart met een adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend en hierin leg ik graag mijn werkwijze aan u uit. Er is ook ruimte om uw vragen te beantwoorden zodat u na dit gesprek precies weet wat u zou kunnen verwachten van mijn traject. Over het algemeen wordt er in kuurvorm gewerkt. Ook dit wordt allemaal tijdens het consult op maat samengesteld.

Jouw eerste afspraak

Duur: 30 min

Prijs: Gratis

Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek vertel ik u alles over mijn werkwijze. Vragen of bepaalde twijfels die u heeft zullen hier worden beantwoord. Ik wil ik tijdens dit gesprek graag eerlijk adviseren over de behandelmethode en alvast nakijken of er eventuele contra indicaties zijn. Na dit gesprek weet u dan ook welke behandelmethode het beste past bij uw huidprobleem. Dit gesprek kan telefonisch of in de praktijk.

Consult

Duur: 30min

Prijs: €27,50 (nieuwe klanten)

Tijdens dit consult doen we een uitgebreide huidanalyse met de huidanalyse apparatuur. Dit basis ligt namelijk bij het vaststellen van uw huidtype en de huidige huidconditie. De producten die u namelijk na de microneedling behandeling zult gebruiken worden precies afgestemd op uw huid. Er wordt een behandeltraject opgesteld en dit wordt tijdens dit consult uitgebreid besproken.

Micro Needling behandeling

Duur: 1,5 uur

Prijs: Op aanvraag 

Voor de Mirconeedling behandeling wordt een ruime 1,5 uur gereserveerd. We bereiden de huid eerst goed voor. Daarna needelen we de huid. Meteen na het needelen maken we gebruik van het enorme opnamevermogen dat de huid heeft door haar te voeden met de juiste werkstoffen. De huid wordt daarna helemaal gekalmeerd zodat u zonder enig oncomfortabel de stoel zult verlaten. U krijgt een luxe nazorgset met de juiste producten mee naar huis om zo de huid optimaal te verzorgen de eerste dagen na de behandeling.