Huidverbetering op maat

Laurora’s werkt volgens een uniek concept, huidverbetering op maat. Dit betekent dat uw eerste afspraak bij Laurora’s in het teken staat van het vaststellen van uw huidtype en conditie. Hiervoor zetten we wetenschappelijke en geijkte huidanalyse apparatuur in. Meten is tenslotte weten. De informatie die ik u ga geven en die ik van u zal ontvangen tijdens het consult, geven de puzzelstukjes naar uw unieke  behandelplan op maat. Daarom starten trajecten bij Laurora’s altijd met een intakegesprek en is dit zó belangrijk. Wij willen u namelijk een eerlijk en onafhankelijk advies geven.

Onze huid reageert op externe prikkels en dus vaak ook bij de wisseling van seizoenen. Geadviseerd wordt om zeker elk kwartaal (bij de wisseling van de seizoenen) een behandeling te boeken, mits u thuis uw huid zorgvuldig verzorgd. Een uitgebreide behandeling met diverse maskers, hoogwaardige concentraten en werkstoffen waarin ook ruimte is voor ontspanning terwijl uw huid een boost krijgt.

Om de verschillende opties voor de eerste afspraak te bekijken kunt u klikken op ‘Jouw eerste afspraak’.

Jouw eerste afspraak

U kunt een consult boeken i.c.m. met een eerste behandeling en ervaring maar dit kan ook los van elkaar. Zie hieronder de mogelijkheden:

Quick Skin Scan €47,50

Duur: 60 minuten

Uitgebreide huidmeting met huidanalyse apparatuur met een bijpassend productadvies op maat. Dit wordt vastgelegd in uw persoonlijke Personal Skin Passport.

 

Consult €75,00

Duur: 90 minuten

Uitgebreide huidmeting met huidanalyse apparatuur met een bijpassend productadvies op maat. Daarbij ondergaat u een korte reinigende behandeling om u een ervaring te geven met de producten van Chris Farrell en om te zien hoe uw huid reageert. Uw persoonlijke behandelplan wordt uitgewerkt en ontvangt u nadien per email.

 

Instapbehandeling €140,-

Duur: 2,5 uur

Uitgebreide huidmeting met huidanalyse apparatuur met een bijpassend productadvies op maat. Daarbij ondergaat u een detoxbehandeling om u een ervaring te geven met de producten van Chris Farrell en een start te maken met de huidzuivering. Zo kan er meteen gekeken worden hoe uw huid reageert op de producten. Uw persoonlijke behandelplan wordt uitgewerkt en ontvangt u nadien per email.

 

U ontvangt bij uw eerste aanschaf van producten 10% korting.

Detoxbehandeling

Duur: 55 minuten

Prijs: €69,-

Heeft u uw Consult of Quick Skin Scan gehad en wilt u graag starten met behandelingen in de praktijk? We starten dan altijd met een Detoxbehandeling. Deze behandeling staat in het teken van de zuivering van de huid. De huid zal eerst moeten wennen aan de hoogwaardige producten. Na de Detoxbehandeling kunt u de behandelingen in de praktijk vervolgen met één van de Skin Boosters.

 

Skin Boosters

Skinbooster 65 min

Prijs: €82,50

Elke huid is uniek en heeft een andere behandeling nodig. In deze 65 minuten gaan we volledig de aandacht besteden aan de behoeftes van uw huid. Door de inzet van onder andere fotobiostimulatie en de cocktail van hoogwaardige producten en werkstoffen, zal er een perfecte behandeling op maat ontstaan. U kunt erop vertrouwen dat we dat gene doen wat het beste is voor uw huid op dit moment.

 

Skinbooster 90 min

Prijs: €121,-

In deze 90 minuten gaan we volledig aandacht besteden aan de behoeftes van uw huid. Deze excellente behandeling werkt dieper op het zelf herstellende vermogen van de huid. Wederom zal hier een mooie behandeling op maat worden samengesteld waarbij we ook echt dieper kunnen werken dankzij de volledige tijd die we in deze behandeling hebben. Hierbij maken we gebruik van de meest hoogwaardige producten en fotobiostimulatie. De ultieme boost voor uw huid.

Let op: door het gebruik van hoogwaardige werkstoffen is het niet mogelijk om deze behandeling(en) te combineren met een cosmetische behandeling zoals harsen van de bovenlip of wenkbrauwen etc. Hiervoor zal een aparte afspraak ingepland moeten worden.

Vervolg Consult

Duur: 30 minuten

Prijs: €27,50

Onze huid reageert op externe prikkels en dus vaak ook bij de wisseling van seizoenen. Geadviseerd wordt om naar mate u de detoxfase volledig heeft afgesloten, zeker één keer per jaar of per half jaar een vervolgconsult te boeken. Hierbij doen we opnieuw een meting en kunnen we uw huidige productgebruik evalueren en/of aanpassen. Uw huid wordt ook elk jaar ouder en zal blijven veranderen. Belangrijk is om hier op tijd een aanpassing in te maken.