Chris Farrell werkt stimulerend op het zelfherstellende vermogen van onze huid. Maar hoe zit dit nu precies?

 

Onze huid is een prachtig orgaan dat aan de buitenkant van ons lichaam zit. Gelukkig heeft onze huid bedacht om zichzelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf met een zuurmantel. Helaas wordt de zuurmantel veel aangetast, ook door verkeerd productgebruik. Uw huid kan zichzelf niet meer beschermen gaat hierop reageren omdat zij haar functies ook niet meer optimaal kan uitvoeren. Hierdoor ontstaan vaak  onverklaarbare problemen zoals onverwachts onzuiverheden, een trekkerige huid of juist een wisselend huidbeeld.

 

Chris Farrell stimuleert het herstellende vermogen van uw huid weer en zorgt er daardoor voor dat uw huid haar functies weer optimaal kan uitvoeren. Dit resulteert in een stralende en gezonde huid.

We starten met de zuiveringsfase

We starten daarom altijd met de zuiveringsfase. Wanneer u start met Chris Farrell kan niet iedere huid evenveel verdragen. Tijdens de zuivering wordt uw huid gezuiverd van allerlei schadelijke stoffen en minerale oliën. Uw huid zal weer gaan werken en in balans komen. Deze fase duurt minimaal 6 weken maar kan ook zo 3 maanden duren. Dit ligt aan hoe u uw huid in het verleden heeft behandeld. Tijdens de zuiveringsfase kan uw huidconditie wat verslechteren, maar dit hoeft niet. Dit heeft te maken met dat uw huid dus een soort grote schoonmaak houdt, eerst moet een huis ook een zooi worden voordat het netjes wordt toch?

 

Na de zuiveringsfase is uw ware huidbeeld zichtbaar. Mijn ervaring is dat veel problemen waar cliënten in eerst instantie voor kwamen al zijn opgelost. Vanaf dit moment is uw huid ook in staat om de hoogwaardige werkstoffen aan te kunnen omdat zij de werkstoffen volledig kan opnemen. Vanaf nu kunt u dan ook gaan werken aan overige problemen of het behouden van de huidige huidconditie. Uw huid kan hoogwaardig werkstoffen verdragen en zo kunt u dus naar huidverbetering werken.

Geduld, geduld, geduld

Uw huid is absoluut niet snel. Zij doet er als we jong zijn (onder de 30) 4 weken over om zichzelf te vernieuwen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces. Resultaat ziet u dan ook niet in twee weken. U zal dus echt even geduld moeten hebben voordat u het gewenste resultaat bereikt heeft. Het belangrijkste is dat de basis goed is, bij het bouwen van een huis begin je ook bij de ondergrond en niet bij het dak.

Ik wil u er op attenderen dat een huid die nog niet gezuiverd is de hoogwaardige producten met hoog geconcentreerde stoffen ook niet zal accepteren. Dat is logisch want uw huid is niet stabiel en reageert op het teveel aan goede werkstoffen. Daarom is er niet voor niets de Basic Line en de zuiveringssets om u zo via de juiste weg naar huidverbetering te leiden.

 

Huidverbetering is een marathon en geen sprint