Met Chris Farrell stimuleren we het zelfherstellende vermogen van de huid

 

Onze huid is een prachtig orgaan dat aan de buitenkant van ons lichaam zit. Gelukkig heeft onze huid bedacht om zichzelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf met een zuurmantel. Helaas wordt de zuurmantel veel aangetast, ook door verkeerd productgebruik. Jouw huid kan zichzelf niet meer beschermen en gaat hierop reageren omdat zij haar functies ook niet meer optimaal kan uitvoeren. Hierdoor ontstaan vaak onverklaarbare problemen zoals onverwachts onzuiverheden, een trekkerige huid of juist een wisselend huidbeeld.

De producten van Chris Farrell zijn ontwikkeld op basis van medische kennis en onderzoek. Er wordt gewerkt met huideigen ingrediënten en een unieke emulsiebasis waardoor onze huid de werkstoffen beter en sneller zal opnemen omdat dit wordt herkend als eigen. Dankzij de zuiverheid van de producten doordat ze vrij zijn van minerale oliën, synthetische geur- en kleurstoffen en parabenen is de kans op overgevoeligheidsreacties een stuk kleiner. Chris Farrell test haar producten ook niet op dieren.

We starten met de zuiveringsfase

We starten daarom altijd met de zuiveringsfase. Wanneer je start met de producten van Chris Farrell kan niet iedere huid evenveel verdragen. Tijdens de zuivering wordt jouw huid gezuiverd van allerlei schadelijke stoffen en minerale oliën. Jouw huid zal weer gaan werken en in balans komen. Deze fase duurt minimaal 6 weken maar kan ook zo 3 maanden duren. Dit ligt aan hoe jouw huid in het verleden is behandeld. Tijdens de zuiveringsfase kan de huidconditie wat verslechteren, maar dit hoeft niet. Dit heeft te maken met dat jouw huid dus een soort grote schoonmaak houdt, eerst moet een huis ook een zooi worden voordat het netjes wordt toch?

Na de zuiveringsfase is jouw ware huidbeeld zichtbaar. Mijn ervaring is dat veel problemen waar cliënten in eerst instantie voor kwamen al zijn opgelost. Vanaf dit moment is je huid ook in staat om de hoogwaardige werkstoffen aan te kunnen omdat zij de werkstoffen volledig kan opnemen. Vanaf nu kan je dan ook gaan werken aan overige problemen of het behouden van de huidige huidconditie. 

Geduld, geduld, geduld

De huid is absoluut niet snel. Zij doet er als we jong zijn (onder de 30) 4 weken over om zichzelf te vernieuwen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces. Resultaat zie je dan ook niet in twee weken. Je zult dus echt even geduld moeten hebben voordat je het gewenste resultaat bereikt. Het belangrijkste is dat de basis goed is, bij het bouwen van een huis begin je ook bij de ondergrond en niet bij het dak.

Ik wil je er op attenderen dat een huid die nog niet gezuiverd is de hoogwaardige producten met hoog geconcentreerde stoffen ook niet zal accepteren. Dat is logisch want jouw huid is niet stabiel en reageert op het teveel aan goede werkstoffen. Daarom is er niet voor niets de Basic Line en de online huidanalyse om je zo via de juiste weg naar huidverbetering te leiden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de praktijk voor een uitgebreid consult waarbij we op basis van een huidanalyse en huidmeting een persoonlijk productadvies op maat zullen opstellen. 

 

Huidverbetering is een marathon en geen sprint