Fotobiostimulatie

Fotobiostimulatie is een unieke en specifieke vorm van lichttherapie waarbij de celcommunicatie wordt gestimuleerd, het revitaliseert de huid. De Beautyray® zorgt ervoor dat de cellen weer energie krijgen en zo hun functies weer optimaal gaan uitvoeren. Zo wordt de natuurlijke celstofwisseling positief ondersteund.

De Beautyray® kan bij alle huidproblemen wordt ingezet. Om snel en langdurig resultaat te behalen kunt u het beste een probleem in kuurverband aanpakken. Met welke frequentie is afhankelijk van het te behandelen gebied en wordt besproken tijdens het consult. Tijdens de behandelingen wordt er de volledige tijd belicht i.c.m. diverse concentraten. Heel belangrijk is dat u thuis al de producten van Chris Farrell gebruikt om een sneller en optimaal resultaat te behalen.

Bij aanschaf van een kuur krijgt u eenmalig 15% korting op uw producten die u deze periode gebruikt voor thuis. Voor meer informatie over de kuren kunt u altijd een afspraak maken of een e-mail sturen.

Losse behandeling Beautyray

Fotobiostimulatie behandeling

– 45 minuten: €59,-

– 60 minuten: €79,-

U komt eenmalig naar de praktijk voor een behandeling van 30 minuten met de Beautyray®.

 

Kuur I

Duur:     5 behandelingen van 45 minuten per keer
Prijs:      €285,-

Duur:     5 behandelingen van 60 minuten per keer
Prijs:      €380,-

U komt in een periode van één maand 5x naar de praktijk voor een behandeling van 45 of 60 minuten per keer met de Beautyray®.

Inbegrepen: 10% korting op eerste aanschaf producten voor de kuur
Voor wie: Ieder huidtype

Kuur II

Duur:     10 behandelingen van 45 minuten per keer
Prijs:      €555,-

Duur:     10 behandelingen van 60 minuten per keer
Prijs:      €740,-

U komt in een periode van ongeveer twee maanden 10x naar de praktijk voor een behandeling van 45 of 60 minuten per keer met de Beautyray®.

Inbegrepen: 10% korting op eerste aanschaf producten voor de kuur
Voor wie: Ieder huidtype

Beautyray lokaal

De Beautyray® kan ook lokaal worden toegepast op bijvoorbeeld één litteken. Hiervoor kan in overleg een pakket op maat worden samengesteld.