Fotobiostimulatie voor thuis

Fotobiostimulatie is een unieke en specifieke vorm van lichttherapie waarbij de celcommunicatie wordt gestimuleerd, het revitaliseert de huid. De Beautyray® zorgt ervoor dat de cellen weer energie krijgen en zo hun functies weer optimaal gaan uitvoeren. Zo wordt de natuurlijke celstofwisseling positief ondersteund. 

De Beautyray® kan bij alle huidproblemen wordt ingezet. Om snel en langdurig resultaat te behalen kunt u het beste een probleem in kuurverband aanpakken. Met welke frequentie is afhankelijk van het te behandelen gebied en wordt besproken tijdens het consult.

Één van de veel voorkomende problemen die je effectief met de Beautyray kunt behandelen zijn littekens na bijvoorbeeld een operatie (medische & cosmetisch). Vanaf het moment dat de hechtingen eruit zijn is hét moment om zo snel mogelijk te starten met de belichting. Omdat cliënten vaak niet mobiel genoeg zijn of het niet zien zitten om naar de praktijk te komen biedt Laurora’s de mogelijkheid om de kuur thuis te volgen. Hierbij ‘huurt’ u de Beautyray voor een bepaalde tijd.

Wat doet de Beautyray voor dit soort littekens?

Het bevordert de wondgenezing en zorgt ervoor dat het litteken mooier heelt. Doordat alle vormen van afvalstoffen worden afgevoerd, zoals onderhuids achtergebleven bloedrestjes, zal het litteken mooier helen en voorkom je dat vervelende littekens hobbelig helen. Hoe sneller je hiermee start, hoe beter, sneller en mooier het resultaat.

Hoe werkt het?

Ook hier starten we met een intakegesprek. Dit kan telefonisch of in de praktijk. Aan de hand van hoe het litteken eruit ziet, de locatie en om wat voor soort litteken het gaat stellen we het behandelplan op. Dit bestaat vaak uit dagelijkse belichting voor minimaal een week. U kunt niet overbelichten waardoor dit de behandeling ook veilig maakt en geen enkel risico geeft op ongewenste reacties. Daarbij krijgt u ook advies welke concentraat u het beste kunt toepassen om zo ook de huid van de juiste werkstoffen te voorzien en een nóg beter resultaat. Als u akkoord gaat met het behandelplan kunt u de Beautray voor de gewenste periode reserveren. Deze wordt vervolgens bij u afgeleverd en ik zal u uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Prijzen

Voor het huren van de Beautyray wordt een dagtarief berekend van €45,-. Omdat u deze huurt kunt u er natuurlijk optimaal gebruik van maken, hoe meer/langer u belicht hoe effectiever u uw eigen traject maakt. Indien u de Beautyray meerdere dagen huurt zal er een korting worden berekend. Dit bespreken we tijdens het consult en er zal dan op maat een prijsopgave gemaakt worden.

Alles is bespreekbaar en tijdens het intakegesprek bespreken we wat voor u haalbaar is en geef ik mijn advies zodat er een behandelplan ontstaat waar u uiteraard volledig achter staat.