Coagulatie behandelingen

Coagulatie is een methode om kleine huidoneffenheden heel secuur te verwijderen zonder de huid er omheen aan te tasten. Deze methode wordt al jaren gebruikt met uitstekend resultaat. Door een miniscuul naaldje wordt hoogfrequente wisselstroom geleid. Hierdoor komt er warmte vrij en hierdoor vindt er coagulatie plaats in bijvoorbeeld een bloedvaatje. Coagulatie wordt ingezet bij de behandeling van onder andere de volgende huidoneffenheden:

  • Verwijde vaatjes (Couperose)
  • Angiomen (bloedblaartjes)
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Spider Naevi (spinnenkopje)
  • Goedaardige huidafwijkingen
  • Ouderdomswratjes

De Couperose behandelingen worden altijd afgesloten met een belichtingssessie met de Beautyray. Dit stimuleert het huidherstel en zorgt ervoor dat de huid ook mooi geneest om zo het beste resultaat uit uw behandeling te halen.

Uw eerste afspraak bestaat altijd uit een intakegesprek. Er zijn namelijk een aantal zaken die wij van te voren moeten weten over uw huid en uw gezondheid. Daarbij is het heel belangrijk dat de juiste voor- en nazorgadviezen worden nageleefd voordat u start met de behandeling(en). Wij willen namelijk het allerbeste resultaat behalen uit iedere behandeling.

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van hoe groot het behandelgebied is maar ook met welke indicatie we te maken hebben. Dit wordt ook allemaal besproken tijdens het intakegesprek.

Jouw eerste afspraak (Couperose)

Couperose 

Duur: 30 minuten

Prijs intakegesprek: €25,-

Prijs behandeling: vanaf €60,-

Tijdens dit consult wordt u volledig geïnformeerd over de coagulatie behandeling en de voor- en nazorgadviezen. We stellen samen een behandelplan en prijsopgave op. Het gaat hierbij om maatwerk omdat iedere huid een andere aanpak vergt. Het gebied wordt bekeken en we doen een huidanalysemeting zodat er een realistisch plan gemaakt kan worden en ik u een eerlijk behandel- en productadvies kan geven op maat.

Dit consult is geschikt voor als u geïnteresseerd ben in de behandeling van Couperose in het gezicht. 

 

Couperose behandeling (vervolg)

Duur: gemiddeld 30 minuten

Prijs: Vanaf €45,00

Wanneer er geen bijzonderheden uit het intakegesprek zijn gekomen kunt u starten met de behandeling(en). De vaatjes worden in deze behandeling behandeld. Om het herstelproces meteen te bevorderen en de huid te verzachten wordt er afgesloten met een belichtingssessie. De nazorgproducten krijgt u mee naar huis en zijn dus inbegrepen.

Er zijn geen standaard behandelingen omdat iedere cliënt, huid en de afwijking weer anders is. Dit zijn dan ook de vanaf prijzen en tijdens het intakegesprek wordt het behandelplan specifiek voor u op maat gemaakt. Dit kan een enkele behandeling zijn of in kuurverband, dit is ook weer afhankelijk van de indicatie en grootte van het behandelgebied.

Coagulatie goedaardige huidafwijkingen

Prijzen 

Intake + eerste behandeling vanaf €50,-

Vervolgbehandelingen vanaf €35,-

Deze behandeling is specifiek voor goedaardige huidafwijkingen. Hieronder vallen:

– Angiomen

– Steelwratjes

– Enkel vaatje

– Ouderdomswratjes

– Andere goedaardige oneffenheden

We starten met een korte intake zodat er gekeken kan worden naar de indicatie en om u te informeren over de voor- en nazorgadviezen. Omdat het hierbij vaak gaat om enkele huidoneffenheden kan er meteen behandeld worden indien u dat wenst.

In het geval van de behandeling van grotere gebieden met grotere fibromen en angiomen kan besloten worden om dit in meerdere keren te behandelen. Hiervoor wordt dan ook een plan op maat gemaakt en besproken tijdens het intakegesprek.