Wimpers en wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen veel van je gezichtsuitdrukking. De manier hoe ze gevormd zijn of de kleur waar ze in geverfd zijn kan meteen een open blik geven en frisse uitstraling.

Aan de hand van meetpunten van jouw eigen gezicht vormen we de perfecte wenkbrauw die jouw natuurlijke schoonheid accentueert.

Ook kun je terecht voor een wimperlift behandeling. Hierbij liften we de wimpers waardoor je geen wimperkrultang meer nodig hebt. We werken met jouw eigen wimpers en dus niet met extentions, zo kun je na 24 uur alles weer doen.

Behandelingen

Elleebana Lashlift

 

Wimperlift incl. verven € 67
Wimperlift excl. verven € 62
Combinatie wenkbrauwbehandeling + wimperlift inclusief* €89
Combinatie wenkbrauwbehandeling + wimperlift exclusief* €85

* Wimperlift + complete wenkbrauwbehandeling. Inclusief is met het verven van de wimpers tijdens de Lashlift. Exclusief is zonder het verven van de wimpers tijdens de Lashlift.

Wenkbrauwbehandeling

Wenkbrauwbehandeling (harsen/epileren & verven op basis van het uitmeten van de wenkbrauwen met een unieke meettechniek) €37

Wenkbrauwen harsen

(harsen/epileren & verven op basis van het uitmeten van de wenkbrauwen met een unieke meettechniek)

€25

In combinatie met een huidbehandeling gelden er aangepaste tarieven, zie ADD’s in de online boekingwidget linksonderaan.

Harsen & Verven

Verven wimpers OF wenkbrauwen € 20
Verven wimpers EN wenkbauwen € 35
Harsen bovenlip OF kin € 15
Harsen bovenlip EN kin € 17,50
Harsen wenkbrauwen € 25

In combinatie met een huidbehandeling gelden er aangepaste tarieven, zie ADD’s in de online boekingwidget linksonderaan.