Microneedling, dé behandeling tegen huidveroudering

Microneedling is een zeer effectieve en populaire behandeling om diverse huidproblemen te behandelen. Door middel van minuscule naaldjes worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt waarbij puntbloedinkjes ontstaan. Hierdoor komen er groeifactoren vrij die een proces in gang brengen waarbij de huid zich vernieuwd met een volledig nieuw collageen en elastine netwerk.

Het is een fantastische behandeling voor (preventieve) huidveroudering om rimpels, lijntjes en verslapping aan te pakken maar ook voor de behandeling van (Acne) littekens, pigmentatie (zonschade) zeer geschikt.

Essentieel bij deze behandeling is de apparatuur en werkstoffen waar mee gewerkt wordt. Het medische apparaat van amiea med Exceed waar mee wordt gewerkt komt precies op de juiste diepte die ingesteld is en verzekerd je dat er in de juiste huidlaag gewerkt wordt. Daarbij is het appraat van amiea med Exceed medisch gecertificeerd en heeft het een dubbele FDA goedkeuring namelijk voor de behandeling van: rimpels en littekens.

Before & after

Resultaten

De start van jouw Microneedling traject

Of je nu al weet dat je een Microneedling behandeling wilt of eerst de opties wilt bespreken, ook dit traject start met een consult. We bespreken jouw wensen en we voeren een uitgebreide huidanalyse uit om ook te kijken of jouw huid klaar is voor een intensief maar zeer effectief traject.

Een microneedling behandeling bij Laurora’s is een 1 + 1 = 3 behandeling en duurt 1,5 uur. Los van het needelen maken we namelijk gebruik van het enorme opname vermogen wat ontstaat van de huid door hoogwaardige, veilige en effectieve werkstoffen aan te brengen. Na het needelen voelt de huid warm en branderig. We besteden dan ook ruim aandacht aan het kalmeren van de huid en stimuleren het herstelproces met een belichtingssessie. Zo zal je de stoel met een comfortabel gevoel verlaten. Een op maat gemaakt nazorgset zit inbegrepen. Zo weet ik zeker dat jouw huid de juiste werkstoffen en voeding krijgt om goed te herstellen. We halen op deze manier het maximale resultaat uit jouw behandeling.

Tijdens het consult maken we een behandelplan op maat en informeer ik je ook over de prijzen. Liever eerst even kennismaken en kijken of Microneedling iets voor jou is? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.