Optimaliseer je huidtraject met een kuurbehandeling

Kuurbehandelingen zijn een uitstekende optimalisatie voor jouw behandeltraject zo een nóg beter resultaat te behalen of jouw weg naar huidverbetering te versnellen. Of je nu op zoek bent naar verjonging, verbetering van de huidtextuur of het verminderen van huidproblemen, kuurbehandelingen zoals microneedling, facial cupping en lichttherapie bieden gerichte oplossingen die stapsgewijs werken aan jouw doelen.

Waarom Kuurbehandelingen?

Kuurbehandelingen zijn ontworpen om het maximale uit jouw huidverzorgingsroutine te halen door consistente en herhaalde sessies. Deze aanpak is vooral effectief bij methoden zoals:

Microneedling: Door microscopische naaldjes diep in de huid aan te brengen, stimuleert microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine. Een kuur van microneedling sessies verbetert de huidstructuur, vermindert fijne lijntjes, acne littekens en vergroot poriën, en verhoogt de algehele jeugdige uitstraling van de huid.

Facial Cupping: Deze eeuwenoude techniek gebruikt kleine cups om de huid vacuüm te zuigen, wat de doorbloeding verbetert, de lymfedrainage stimuleert en de huid verstevigt. Kuursessies facial cupping zorgen voor een gezonde, stralende teint, verminderen zwellingen, werken huidverstevigend, egaliseert diepere rimpels en helpt bij het ontgiften van de huid.

Lichttherapie: Lichttherapie maakt gebruik van verschillende golflengtes van licht om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals acne, hyperpigmentatie en roodheid. Door regelmatige behandelingen in kuurvorm kan lichttherapie i.c.m. de juiste werkstoffen langdurige resultaten bieden.

Onze Aanpak

Bij Laurora’s passen we elke kuurbehandeling aan op jouw individuele huidconditie en doelstellingen. Voordat we starten, voeren we een uitgebreide huidanalyse uit en bespreken we het optimale aantal sessies dat nodig is voor jouw huid.

Kuurbehandelingen zijn alleen van toepassing als je al een Intake Consult of Professioneel Productadvies afspraak hebt gehad zodat we precies weten met wat voor huidtype en conditie we te maken hebben.

Wenkbrauwen bepalen veel van je gezichtsuitdrukking. De manier hoe ze gevormd zijn of de kleur waar ze in geverfd zijn kan meteen een open blik geven en frisse uitstraling.

Aan de hand van meetpunten van jouw eigen gezicht vormen we de perfecte wenkbrauw die jouw natuurlijke schoonheid accentueert.

Ook kun je terecht voor een wimperlift behandeling. Hierbij liften we de wimpers waardoor je geen wimperkrultang meer nodig hebt. We werken met jouw eigen wimpers en dus niet met extentions, zo kun je na 24 uur alles weer doen.

Kuur behandelingen

Microneedling

We bereiken de beste resultaten door middel van een kuur, waarbij meerdere sessies nodig zijn. 

Bij Microneedling praten we over een kuur van 2, 4 of 6 behandelingen. Houd daarbij rekening met het leefstijdsjaar waarin je zit vaak een goede indicatie is om de kuur te bepalen. Denk hierbij aan als 40 jarige aan een kuur van 4 en wanneer je 60 bent een kuur van zes, enzovoorts.

Het aantal behandelingen ligt geheel aan jouw huidtype en huidconditie en bespreken we tijdens een consult.

Facial Cupping

Voor het beste resultaat wordt een kuur geadviseerd. Afhankelijk van de indicatie en jouw huidconditie stellen we een geschikte kuur samen. 

Voor een stootkuur als booster kun je kiezen voor een kuur van 4 behandelingen. 

Wanneer je diepere rimpels of huidverslapping wilt aanpakken zal je al snel een kuur van 8 behandelingen nodig hebben voor een mooi eindresultaat.

Tijdens een kuur wordt er zeker de eerste periode 2x per week een behandeling uitgevoerd. Dit bouwen we later af.

Voor een kuur is het cruciaal dat je huid de juiste voedingsstoffen krijgt en we raden dan ook aan om een booster te gebruiken tijdens deze periode. Welke booster geschikt is bespreken we tijdens de intake. 

Lichttherapie / Fotobiostimulatie

De lichttherapie behandelingen worden verwerkt in de huidbehandelingen maar kunnen ook als kuur worden ingezet. Dit is zeer effectief bij problemen zoals littekens, Acne en gevoelige huidtypen. Ook voor de gepigmenteerde huid kun je met lichttherapie in kuurverband mooie resultaten behalen.

Voor de kuren voor lichttherapie moet je denken aan ongeveer 2 behandelingen per week voor een bepaalde periode. Hoeveel behandelingen varieert tussen de 6 en 10 behandelingen, afhankelijk van de indicatie. 

Boek gerust een adviesgesprek in als je geïnteresseerd ben in een kuur.