Huidverbetering start met het Intake Consult

Bij Laurora’s geloven we in een holistische aanpak als het gaat om huidverbetering. De focus ligt op het stimuleren en revitaliseren van ons zelfherstellend vermogen. Hiervoor heb ik een uniek concept ontwikkeld dat bestaat uit een aantal fasen. De eerste stap is het Intake Consult dat meteen de basis is van een persoonlijk huidtraject.

Dit gaat verder dan een standaard intakegesprek. We voeren ook een professionele huidanalyse uit, voorzien jou van alle informatie over jouw huid en je ontvangt een op maat gemaakt behandelplan.

Voor dit consult nemen we ruim de tijd en voeren we ook meteen een eerste behandeling uit. Zo kunnen we zien hoe jouw huid reageert en ervaar jij meteen de producten en manier van behandelen. Na dit consult heb je inzicht in jouw huidtype en huidige huidconditie maar ook hoe je jouw huid het beste kunt behandelen en waar jou huid niet van gediend is.

Het resultaat van dit consult? Begrip van jouw huidtype en huidige huidconditie, evenals inzicht in de optimale behandeling voor jouw huid en wat je beter kunt vermijden. Dit consult garandeert jou een onafhankelijke en eerlijk advies. Dit voorkomt in de toekomst miskopen.

De professionele huidanalyse

Laurora’s onderscheidt zich niet alleen door de holistische aanpak, maar ook met een uniek ontwikkeld concept waar het Intake Consult de basis van vormt. Het vaststellen van een huidtype en huidconditie vereist expertise en zorgvuldigheid. Daarom maken we gebruik van geijkte en wetenschappelijke huidanalyse apparatuur, waarmee we zaken zoals zuurgraad meten, die niet met het blote oog waarneembaar zijn.

De visuele analyse en anamnese vormen aanvullende bronnen van informatie. Onze huid weerspiegelt letterlijk onze gezondheid en reageert op zowel interne als externe prikkels. Tijdens het consult besteden we uitgebreid aandacht aan dit aspect.

Met de resultaten van de huidanalyse en anamnese kunnen we de oorzaak van jouw huidprobleem, huidconditie, of klacht achterhalen. Alleen dan kunnen we bepalen welke resultaten we kunnen behalen en op welke manier. Los van dit grondige onderzoek nemen we ook de tijd om jou uit te leggen wat essentieel is voor jouw huid en wat dit onthult over jouw huidtype en -conditie.

Ook voeren we een eerste huidbehandeling uit. Zo kunnen we precies zien hoe jouw huid reageert op producten en behandelingen. Na de behandeling sluiten we het Intake Consult af met een persoonlijk advies. Alle adviezen en resultaten van de huidanalyse worden uitgewerkt in een gedetailleerd behandelrapport dat je later per e-mail ontvangt.

Als het rapport aanspreekt en we aan jouw verwachtingen kunnen voldoen, start het huidtraject, bestaande uit praktijkbehandelingen en/of productgebruik. Meer informatie over de diverse behandeltechnieken die worden ingezet vind je hier.

Ik werk graag samen met jou aan jouw mooiste huid voor nu én in de toekomst. Wil je meer informatie of heb je nog andere vragen? Plan een gerust een kosteloos kennismakingsgesprek in. Dit kan telefonisch en in de praktijk.

 

Reviews
{

Ik ben jouw trusted advisor voor een op maat gemaakt, effectief huidverzorgingstraject

Het Intake Consult

Inhoud

Het Intake Consult bestaat uit:

– Uitgebreid intakegesprek

– Huidanalyse visueel + met apparatuur

– Eerste huidbehandeling

– Persoonlijk behandelrapport met de resultaten van de meting en uitgewerkt behandelplan met alle adviezen voor jouw huid

Resultaat

Na dit consult:

– Zekerheid en duidelijkheid over jouw huidtype en huidconditie

– Weet jij alle do’s en don’t van jouw huid en waar je jouw huid wel en geen plezier mee doet

– Heb jij een onafhankelijk en eerlijk advies en leidraad voor de toekomst

– Weet jij wat de oorzaken zijn van jouw huidklachten/problemen

– Heb je een overzichtelijk product- en behandeladvies voor jouw huid

Investering & Duur

Voor dit Intake consult nemen we ruim de tijd. Jouw huid verdiend alle aandacht en ik geef je graag goed uitleg. Ook is het belangrijk we al je vragen kunnen beantwoorden.

Duur: 3 uur (ongeveer)

Investering: €175