Huidverbeterende behandelingen

Iedere huid is uniek en standaard behandelingen zal je dan ook niet vinden in dit concept. Je boekt tijd en je kunt erop vertrouwen dat we in die tijd doen wat het beste is voor jouw huid op dat moment.

Tijdens de huidbehandelingen werken we met een unieke vorm van lichttherapie: Fotobiostimulatie. Dit werkt positief op de celcommunicatie en zo dus op diverse huidproblematiek. Meer informatie hierover lees je op de pagina: Fotobiostimulatie

Daarnaast werken we met hoogwaardige werkstoffen en producten van Chris Farrell. Afhankelijk van de huidconditie op dat moment en jouw wensen voeren we een behandeling op maat uit gericht op huidverbetering waarbij ook ruimte is voor ontspanning.

Huidbehandelingen op maat

Skin boosters

Een volledige afgestemde huidverbeterende behandeling.

45 min € 65
65 min € 85
90 min € 121
90 min Anti Aging+ € 135

Voeg indien gewenst via het online boekingssyteem een ‘Add’ toe aan je behandeling. Je vindt dit ook onder het kopje ‘Add’s’ in het online boekingsprogramma.

Acne Therapie

De Acne behandeling bestaat uit het diep reinigen van de huid en behandelen van de ontstekingen. Ook de zuurgraad wordt hersteld en de belichtingssessie pakt de heling van de huid aan. Tijdens het eerste consult worden de eventuele mogelijkheden in kuurvorm besproken. 

45 min €59
65 min €75

Wanneer je aanvullend verzekerd bent kan deze behandeling (deels) vergoed worden. Meer info vind je op de pagina: Vergoeding

Fotobiostimulatie

De Beautyray® zorgt ervoor dat de cellen hun functies weer optimaal gaan uitvoeren. Een losse behandeling geeft ons de mogelijkheid om krachtiger op een bepaald huidprobleem te werken. 

45 min €65
 65 min €75

Meer informatie vind je op de pagina: fotobiostimulatie

Ontspanning

Soms wil je gewoon even écht ontspannen, lekker kunnen wegdoezelen tijdens een heerlijke massage. Tijdens deze behandeling kom je helemaal tot rust door de geurenbeleving van de heerlijke boters en oliën uit de Curapacao lijn. 

Curapacao 55 min €75

Voor deze behandeling is geen intakegesprek of analyse nodig.