Een unieke vorm van lichttherapie

Fotobiostimulatie is een unieke en specifieke vorm van lichttherapie waarbij de celcommunicatie wordt gestimuleerd, het revitaliseert de huid. Wanneer cellen hun functie niet meer optimaal uitvoeren wordt de communicatie tussen de cellen verstoord. Met de Beautyray stimuleren we de celcommunicatie weer.

Onze cellen reageren hierop doordat de energie van de Beautyray wordt herkend als eigen. De cellen herpakken zich positief en dit wordt doorgegeven. Zo komt de celstofwisseling en communicatie weer in balans dat resulteert in een breed spectrum van huidverbetering.

De Beautyray® kan bij alle huidproblemen worden ingezet. Veelvoorkomende indicaties zijn: (chirurgische en/of Acne) littekens, algehele huidverbetering, Rosacea/Couperose en Anti-Aging. De behandelingen zijn absoluut risicoloos en pijnloos. Om snel en langdurig resultaat te behalen kun je het beste een probleem in kuurverband aanpakken. Met welke frequentie is afhankelijk van het te behandelen gebied en wordt besproken tijdens het consult. Fotobiostimulatie is er voor thuis en voor in de praktijk.

Before & after

Resultaten

Beautyray behandelingen

Fotobiostimulatie in de praktijk

Een volledige belichtingsessie waarbij hoogwaardige werkstoffen worden toegepast welke zijn afgestemd op de indicatie. Perfect als je specifiek op een ‘probleem’ wilt werken of merkt dat je huid na bijvoorbeeld een periode van ziekte of bij een seizoenswisseling zichzelf moeilijk herpakt.

45 minuten € 65
65 minuten € 87

Ook te boeken in kuurvorm, dit wordt besproken tijdens het eerste consult.

Fotobiostimulatie voor thuis

Één van de veel voorkomende problemen die je effectief met de Beautyray kunt behandelen zijn littekens na bijvoorbeeld een operatie (medisch & cosmetisch). Vanaf het moment dat de hechtingen eruit zijn is hét moment om zo snel mogelijk te starten met (tijdelijk) dagelijkse belichting.

Het bevordert de wondgenezing doordat alle afvalstoffen worden afgevoerd, zoals onderhuids achtergebleven bloedrestjes. Dit voorkomt een hobbelig en verheven litteken. Hoe sneller je hiermee start, hoe beter, sneller en mooier het resultaat.

Voor deze mogelijkheid is er een apart consult, boek hem hier als je hierin geïnteresseerd bent.