Facial Cupping

Facial cupping is een eeuwenoude behandelmethode die zich richt op het versterken van het bindweefsel, de natuurlijke steunpilaar van je huid. Naarmate we ouder worden, neemt het collageengehalte af, waardoor ons bindweefsel zwakker wordt en huidverslapping optreedt. Maar liefst 70% van ons bindweefsel bestaat uit collageen, en factoren zoals voedingstekorten en zonschade kunnen dit nog verder verzwakken.

Facial Cupping biedt een prachtige oplossing om het bindweefsel te versterken en te revitaliseren, en het goede nieuws is dat bindweefsel hersteld kan worden.

Met behulp van een glazen cup wordt een vacuüm gecreëerd op de huid, wat de doorbloeding stimuleert en het onderliggende weefsel activeert. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De behandeling veroorzaakt geen downtime en kan het hele jaar door worden uitgevoerd.

Facial Cupping kan als losse behandeling, in combinatie met een Skin Booster en/of als kuur geboekt worden. Bij de indicaties waarbij de problemen wat dieper liggen zoals huidverslapping, littekens en diepere rimpels wordt kuurverband geadviseerd. Hoe dit eruit ziet bespreken we tijdens een adviesgesprek (huidige klanten) of Intake Consult (nieuwe klanten) want dat is geheel afhankelijk van de huidconditie.

 

Before & after

Resultaten
{

Laura is een deskundige huidtherapeut met zoveel hart en passie voor haar vak. Zij probeert je bij elke behandeling (ook de pijnlijke) zo ontspannen en goed mogelijk te helpen doorstaan.

{

Van december tot en met eind februari heb ik een traject gevolgd bij Laurora’s met als doel huidverbetering en anti-aging. De behandeling hield een kuur van twee keer micro-needling en vijf keer bindweefselmassage in.

Ik moet zeggen dat ik erg blij ben met de resultaten. Mijn huid is veel steviger geworden en hebben een natuurlijke teint gekregen i.p.v. het doffe wat ik met mij mee droeg.

Daarnaast zijn mijn rimpels nu meer fijne lijntjes geworden en de fijne lijntjes zijn voor mijn gevoel zo goed als weg.

De voordelen van Facial Cupping

 • Verbetering van de huidstructuur
 • Vermindering van zwellingen zoals wallen
 • Effectieve behandeling voor een onderkin
 • Verzachting van lijntjes, rimpels en littekenweefsel
 • Verbetering van de contouren
 • Betere opname van werkstoffen
 • Verbetering van de huidtint voor een frisse uitstraling

Wanneer is Facial Cupping geschikt?

 • Bij huidverslapping en tekenen van veroudering
 • Voor een doffe huidtint en vastzittende littekens
 • Tegen wallen en zwellingen in het gezicht
 • Als preventieve maatregel tegen huidveroudering
 • Om de huidtint te verfrissen en jeugdigheid te behouden

Omdat iedere huid uniek is en iedere persoon andere wensen en verwachtingen heeft gaat er voor een cuppingtraject ook altijd een Intake Consult vooraf. 

Boek het Intake Consult hier als je nieuw bent bij Laurora’s of kom eerst even kosteloos kennismaken in de praktijk.

Ben je al klant bij Laurora’s, boek dan een kosteloos adviesgesprek om meer informatie over de behandeling te krijgen

Facial Cupping Behandelingen

Facial Cupping kun je los boeken of verwerken in je Skin Booster. Tijdens de Skin Booster werken we ook met fotobiostimulatie, een 1 + 1 = 3 behandeling en een mooie level up van je huidige huidbehandeling.

Losse Cupping Behandeling 30 min € 60
Losse Cupping Behandeling 45 min € 80
Skin Booster Plus 65 min € 99
Skin Booster Anti Aging 90 min € 135

Voor kuurbehandelingen wordt een apart behandelplan en prijsopgave gemaakt. Hiervoor dient een adviesgesprek of Intake Consult (nieuwe klanten) aan vooraf te gaan.