De eerste stap naar huidverbetering

Ieder huidtraject start bij Laurora’s met een consult. Jouw huid is voor mij nieuw en ik wil jou zo goed mogelijk adviseren. We nemen alle tijd om een totaalbeeld te krijgen van jouw huid, zo komen we vanzelf uit bij de oorzaak van jouw huidprobleem. We bespreken dit, ik leg je uit hoe jouw huid in elkaar zit en geef hierbij een passend behandel- en/of productadvies. Zo snap jij niet alleen waarom jouw huid op een bepaalde manier reageert maar weet je ook waarom dit advies jouw huid gaat helpen.

Één van de onderdelen van het consult is een uitgebreide huidmeting: meten is weten. Sommige dingen kunnen we met het blote oog niet zien maar zijn wel heel belangrijk voor een goed advies. Denk hierbij aan het vocht- en vetgehalte van een huid, maar ook de pH-waarde van de huid. De waardes hiervan zijn cruciaal voor het bepalen van jouw huidtype en huidconditie, de basis om te gaan werken aan huidverbetering.

Of je nu komt voor een cosmetisch storend probleem of een huidprobleem, ieder traject start met een consult. Alleen dan kan ik je een eerlijk, goed en onafhankelijk advies geven.

Consult mogelijkheden

Basis Consult

Je wilt graag een afgestemd productadvies op maat voor jouw huid. We voeren een intakegesprek, doen een basis huidmeting en visuele huidanalyse en bepalen zo welke basis routine geschikt is voor jouw huid. 

Duur: 60 minuten

Prijs: €49,-

 

Uitgebreid Consult

Je wilt graag een volledig behandel- en productadvies. Ook wanneer je tegen meerdere problemen aanloopt raden we sterk aan het uitgebreide consult te boeken. Naast het intakegesprek voeren we een zeer uitgebreide huidmeting uit, we maken een visuele analyse en stellen een behandelplan op voor zowel behandelingen als producten wat je nadien ontvangt in de mail. Dit plan bevat ook een leidraad voor de komende periode.

Duur: 90 minuten

Prijs: €85,-

Consult + behandeling

Je wilt graag een uitgebreid consult met aansluitend een huidbehandeling. We stemmen de behandeling af aan de hand van het advies wat uit het uitgebreide consult is gekomen. Het is een totaalervaring waarbij je alle informatie over jouw huid krijgt, een volledig product- en behandeladvies en een heerlijke maar huidverbeterende huidbehandeling van 60 minuten.

Duur: 2,5 uur

Prijs €165