Huidverbeterende behandelingen

Bij Laurora’s kiezen we voor behandeltechnieken die perfect aansluiten op het revitaliseren en stimuleren van ons zelfherstellend vermogen. Je zult dan ook geen behandeltechnieken vinden bij ons die op lange termijn geen positieve impact hebben op onze huid.

Je kiest niet voor een standaard behandeling. Je huid, als het grootste orgaan, reageert actief op de invloeden van je omgeving. Het is essentieel om hier bij elke afspraak serieus aandacht aan te besteden en onze behandelaanpak daarop af te stemmen. Ik begrijp dat er tussen behandelingen door veranderingen kunnen optreden in jouw leven. Daarom nemen we de tijd om opnieuw te evalueren en passen we onze behandeling daarop aan.

Voordat je een behandelconsult boekt dient er altijd (m.u.v. de ontspanningsbehandeling) een Intake Consult aan vooraf te gaan. Dit gaat verder dan een standaard intakegesprek, en op deze pagina licht ik graag toe waarom ik voor deze aanpak heb gekozen.

Behandelconsulten zijn ook een moment van verwennerij, ontspanning en genieten.

 

Een momentje voor jezelf en je huid maar dan met een duidelijke missie.

Laurora’s werkt met de producten van Chris Farrell. In de producten van Chris Farrell zal je geen minerale oliën, siliconen, wassen, synthetische conserveermiddelen, geur- of kleurstoffen, of parabenen vinden. Het is belangrijk op te merken dat we hebben ontdekt dat niet alle parabenen schadelijk zijn, maar we hebben er bewust voor gekozen om ze volledig te vermijden.

Chris Farrell streeft naar zuivere en hoogwaardige ingrediënten. Waarom is dit van belang? Deze ingrediënten garanderen niet alleen effectiviteit, maar ook zuiverheid. Dit is essentieel voor Chris Farrell omdat het ons in staat stelt producten te produceren zonder synthetische conserveringsmiddelen, stabilisatoren en emulgatoren. Deze zijn vaak de boosdoeners achter overgevoeligheidsreacties.

Huidbehandelingen op maat

Huidbehandelingen zijn te boeken vanaf het moment dat je al een consult of kennismaking hebt gehad zodat we zeker weten dat we het beste resultaat uit jouw behandeling halen.

Skin boosters

Een volledige afgestemde huidverbeterende behandeling.

45 min € 65
65 min € 85
90 min € 121
90 min Anti Aging+ € 135

Voeg indien gewenst via het online boekingssyteem een ‘Add’ toe aan je behandeling. Je vindt dit ook onder het kopje ‘Add’s’ in het online boekingsprogramma.

Acne Therapie

De Acne behandeling bestaat uit het diep reinigen van de huid en behandelen van de ontstekingen. Ook de zuurgraad wordt hersteld en de belichtingssessie pakt de heling van de huid aan. Tijdens het eerste consult worden de eventuele mogelijkheden in kuurvorm besproken. 

45 min €65
60 min €75

Wanneer je aanvullend verzekerd bent kan deze behandeling (deels) vergoed worden. Meer info vind je op de pagina: Vergoeding

Fotobiostimulatie

De Beautyray® zorgt ervoor dat de cellen hun functies weer optimaal gaan uitvoeren. Een losse behandeling geeft ons de mogelijkheid om krachtiger op een bepaald huidprobleem te werken. 

45 min €65
 65 min €75

Meer informatie vind je op de pagina: fotobiostimulatie

Ontspanning

Soms wil je gewoon even écht ontspannen, lekker kunnen wegdoezelen tijdens een heerlijke massage. Tijdens deze behandeling kom je helemaal tot rust door de geurenbeleving van de heerlijke boters en oliën uit de Curapacao lijn. 

Curapacao 55 min €75

Voor deze behandeling is geen intakegesprek of analyse nodig.