Behandelingen

Werken aan huidverbetering op een natuurlijke manier

Ieder huidtraject begint altijd met een Intake Consult.  Dit gaat verder dan een standaard intakegesprek. Op de pagina ‘Intake Consult’ leg ik hier meer over uit. Los een behandelconsult boeken (m.u.v. de ontspanningsbehandeling) is dan ook niet mogelijk als je nog geen kennismakingsgesprek of Intake Consult hebt gehad.

In de producten van Chris Farrell zal je geen minerale oliën, siliconen, wassen, synthetische conserveermiddelen, geur- of kleurstoffen, of parabenen vinden. Het is belangrijk op te merken dat we hebben ontdekt dat niet alle parabenen schadelijk zijn, maar we hebben er bewust voor gekozen om ze volledig te vermijden.

Chris Farrell streeft naar zuivere en hoogwaardige ingrediënten. Waarom is dit van belang? Deze ingrediënten garanderen niet alleen effectiviteit, maar ook zuiverheid. Dit is essentieel voor Chris Farrell omdat het ons in staat stelt producten te produceren zonder synthetische conserveringsmiddelen, stabilisatoren en emulgatoren. Deze zijn vaak de boosdoeners achter overgevoeligheidsreacties.

Het geheime ingrediënt van Chris Farrell is onze unieke emulsiebasis. In tegenstelling tot veel cosmetische fabrikanten, die vaak basismateriaal inkopen en daar hun eigen ingrediënten aan toevoegen, hechten wij veel waarde aan onze emulsiebasis. Deze basis van mijn unieke concept én is cruciaal voor het behalen van optimale resultaten zonder de huid te irriteren.

Vind je het lastig om een keuze te maken welke eerste afspraak het beste bij jou past? Plan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek om te kijken of ik wat voor jou kan betekenen.

Behandelmethoden

Intake Consult

Ieder huidtraject start met een Intake Consult. Dit gaat verder dan een standaard intakegesprek. We voeren ook een professionele huidanalyse uit, voorzien jou van alle informatie over jouw huid en je ontvangt een op maat gemaakt behandelplan.

LEES MEER

Behandel Consulten

De huidtrajecten worden ondersteund met een behandeling in de praktijk. Iedere behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw huid zodat jouw huid altijd de beste zorg krijgt. Kom ook tot rust en ontdek de huidbehandelingen

LEES MEER

Microneedling

Medische microneedling is een zeer effectieve behandeling voor de aanpak van (Acne) littekens, huidveroudering, pigmentatie en algehele huidverbetering. Een level-up als je op een natuurlijke manier collageen en elastine aanmaak wilt stimuleren. 

LEES MEER

Fotobiostimulatie

Een unieke vorm van lichttherapie die we zowel in de praktijk maar ook voor thuis inzetten. Wat er allemaal mogelijk is lees je op deze pagina.

LEES MEER

Coagulatie

Fibroompjes (steelwratjes), ouderdomswratjes, Couperose, verwijde adertjes, allemaal cosmetisch storende (goedaardige) huidproblemen die je effectief door middel van coagulatie kunt behandelen.

LEES MEER

Wimpers & Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen een groot deel van onze gezichtsuitdrukking. Door middel van een unieke meettechniek modeleren we de wenkbrauw die past bij jouw gezicht. Ook voor een wimperlift of harsbehandeling in het gelaat kun je bij Laurora’s terecht. 

LEES MEER