Behandelingen

 

Naast dat u terecht kunt bij Laurora’s voor het verbeteren van de algehele conditie van uw huid, zijn er ook mogelijkheden voor het behandelen van diverse huidproblemen voor zowel mannen als vrouwen. Bent u nieuw bij Laurora’s? Neem dan een kijkje bij het kopje ‘startbehandelingen’. Hier vindt u de verschillende manieren om een behandeltraject te staten. Behandeltrajecten bij Laurora’s starten namelijk altijd met een consult om u zo het beste advies op maat te kunnen geven voor de langere termijn.

Werkwijze

 

Laurora’s onderscheidt zich door te werken volgens het unieke fysiologische concept. Dit concept bestaat uit vier fasen: de acceptatie, de zuivering, de stabilisatie en regeneratie. Op deze manier wordt er gewerkt naar realistische resultaten en een gezonde, goed werkende huid. Daarbij onderscheidt Laurora’s zich ook met de producten van Chris Farrell welke een eigen, gepatenteerde unieke emulsiebasis hebben die als doel hebben om het zelfherstellende vermogen van de huid te activeren en stimuleren. Het werken naar huidverbetering op een natuurlijke en huideigen manier.

 

Behandeltrajecten starten wanneer u nieuw bent bij Laurora’s altijd met een starttraject. Dit traject bestaat uit een uitgebreid consult en een Detoxbehandeling. Hierin wordt uitgebreide focus gelegd op het achterhalen van de oorzaak van uw huidprobleem en het bepalen van uw huidtype en uw huidconditie. Dit is de belangrijkste basisstap om een advies op maat op te stellen en te kunnen geven. Op deze manier starten we meteen met de eerste twee fasen en gaan we het zelfherstellende vermogen van uw huid weer activeren. Daarnaast richten we ons ook op het herstellen van de pH-waarde van uw huid. U kunt het consult los boeken of tegelijk met een Detoxbehandeling zodat u het hele traject in één heeft. Deze keuze is geheel aan u. Deze behandelingen kunt u terugvinden onder het kopje ‘startbehandelingen’. Na het starttraject is er een duidelijk beeld van uw huidtype en conditie en heeft u keuze uit vele soorten vervolgbehandelingen om verdere resultaten te behalen.

Wat verwachten wij van u?

 

Bij het behalen van de vooraf opgestelde behandeldoelen is uw commitment uiteraard ook zeer bepalend in dit traject. Door het gebruik van thuisproducten, specifiek geadviseerd op uw huidtype, verlengt u de behandelresultaten om zo het behandeldoel te behalen. Dit geeft ons tevens de mogelijkheid om in de behandelingen met exclusievere en hoogwaardigere producten en werkstoffen te werken omdat dit herkenbaar is voor uw huid. Uw huid is dan namelijk voorbereid op de behandeling met actieve werkstoffen. Uiteindelijk zit de huidverbetering hem in discipline en zorgvuldigheid, ondersteund met behandelingen in de praktijk.