Werkwijze

Laurora’s onderscheidt zich door te werken volgens een uniek fysiologische concept. Dit concept bestaat uit vier fasen: de acceptatie, de zuivering, de stabilisatie en regeneratie. Op deze manier wordt er gewerkt naar realistische resultaten en een gezonde, goed werkende huid. Wij werken met de producten van Chris Farrell welke een eigen, gepatenteerde unieke emulsiebasis hebben die als doel hebben om het zelfherstellende vermogen van de huid te activeren en stimuleren. Het werken naar huidverbetering op een natuurlijke en huideigen manier.

Behandeltrajecten starten wanneer u nieuw bent bij Laurora’s altijd met een uitgebreid intakegesprek. Hierin wordt uitgebreide focus gelegd op het achterhalen van de oorzaak van uw huidprobleem en bespreken we ook wat u graag aan uw huid wilt verbeteren. Daarnaast stellen we uw huidtype en huidconditie vast met behulp van de huidanalyse apparatuur. Dit is de belangrijkste basisstap om een advies op maat op te stellen en te kunnen geven. Op deze manier starten we meteen met de eerste twee fasen en gaan we het zelfherstellende vermogen van uw huid weer activeren.

Behandelingen ondersteunen uw traject maar zijn daarnaast ook heerlijk om te ervaren. Laurora’s heeft de schoonheid en huidtherapie gecombineerd waardoor we effectief aan uw huidprobleem werken en u tegelijkertijd kunt genieten van heerlijke behandelingen. 

Wat verwachten wij van u?

 

Bij het behalen van de vooraf opgestelde behandeldoelen is uw commitment uiteraard ook zeer bepalend in dit traject. Door het gebruik van thuisproducten, specifiek geadviseerd op uw huidtype, verlengt u de behandelresultaten om zo het behandeldoel te behalen. Dit geeft ons tevens de mogelijkheid om in de behandelingen met exclusievere en hoogwaardigere producten en werkstoffen te werken omdat dit herkenbaar is voor uw huid. Uw huid is dan namelijk voorbereid op de behandeling met actieve werkstoffen. Uiteindelijk zit de huidverbetering hem in discipline en zorgvuldigheid, ondersteund met behandelingen in de praktijk.