Acne behandelingen

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem en kan zich in verschillende gradaties voordoen en ook dat zal per persoon weer heel andere zijn. Tijdens het intakegesprek gaan we vooral kijken naar de ernst en gradatie van de Acne. Door middel van een uitgebreide huidmeting met apparatuur stellen we samen een behandelplan op maat op. Dit zullen we ook afstemmen op wat haalbaar is voor u.

Vergoeding Acnetherapie 

Het is mogelijk om uw acnebehandeling (deels) vergoed te krijgen. Dit alleen vanuit de aanvullende verzekering. In uw polisvoorwaarden kunt u precies zien tot wel bedrag u de behandelingen vergoed kunt krijgen.

Jouw eerste afspraak

Prijs: €82,50,-

Duur: Ongeveer 1,5 uur

Om Acne effectief aan te pakken en om u het allerbeste advies te kunnen geven starten we voordat we gaan behandelen met een intakegesprek en uitgebreide huidmeting. We leggen u alles uit over de behandelaanpak en met de informatie die verkregen wordt uit de meting en het intakegesprek stellen we een behandelplan op. Daarna zullen we de huid behandelen en ons richten op het stabiliseren van onder andere de zuurgraad. Zo kunnen we ook meteen zien hoe de huid reageert en heeft u een ervaring met de producten en hoe een behandeling in zijn werk gaat.

Om u tegemoet te komen ontvangt u bij uw eerste aanschaf van producten voor thuisgebruik 10% korting.

Clean & Short

Prijs: €52,50

Duur: 40 minuten

Diepreinigende behandeling waarbij vooral het uitreinigen centraal staat. De behandeling van Acne vraagt om een intensieve aanpak waarbij de behandeling in kuren wordt aanbevolen. Hieronder staan de mogelijkheden voor kuren met de Clean & Short behandeling. Tijdens het intakegesprek wordt er uiteraard een advies gegeven welke het beste bij uw huid past:

Kuur I                    €149,-

3 keer een Clean & Short behandeling met interval van 2 weken. U krijgt op de eerste aanschaf van producten 10% korting.

Kuur II                    €290,-

6 keer een Clean & Short behandeling. De interval wordt bepaald in het intakegesprek. U krijgt op de eerste aanschaf van producten 10% korting.

Acne Therapie

Prijs: €72,50

Duur: 60 minuten

De Acne behandeling bestaat uit het diep reinigen van de huid en behandelen van de ontstekingen. Ook de zuurgraad wordt hersteld en de belichtsessie pakt de heling van de huid aan. Deze behandeling wordt aanbevolen wanneer u veel ontstekingen en / of onzuiverheden heeft. De behandeling van Acne vraagt om een intensieve aanpak waarbij de behandeling in kuren wordt aanbevolen. Hieronder staan de mogelijkheden voor kuren met de Acne Therapie behandeling.

Kuur I                    €210,-

3 keer een Acne Therapie behandeling met interval van 2 tot 3 weken. U krijgt op de eerste aanschaf van producten 10% korting.

Kuur II                    €410,-

6 keer een Acne Therapie behandeling. De interval wordt bepaald in het intakegesprek. U krijgt op de eerste aanschaf van producten 10% korting.